top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Laat je e bike batterij reviseren en geniet weer van jouw fiets 

Komt het steeds vaker voor dat je de batterij van jouw e bike moet opladen? Lukt het niet meer om het oorspronkelijke aantal kilometers met je e bike te halen? Zoals met alle Li-ion accu´s het geval is, gaat deze na verloop van tijd minder presteren. Op een gegeven moment helpt opladen zelfs niet meer en is je batterij defect. Je kunt de batterij laten vervangen, maar de e bike batterij reviseren is een nog betere optie. Dit is nu mogelijk en veel duurzamer dan het vervangen van een batterij.

new arrivals

De voordelen van een batterij van een e bike reviseren

Probeer maar eens hetzelfde type accu te vinden van jouw e bike. Het kan soms erg lastig zijn om dezelfde soort accu terug te vinden. Sommige soorten zijn nauwelijks meer verkrijgbaar, doordat het ene model e bike de andere in rap tempo opvolgt. Er is dus veel innovatie in deze markt. Toch is je e bike nog goed te gebruiken, alleen je accu niet meer. Dan is de batterij van de e bike reviseren de beste oplossing. Doordat je na het reviseren de oude behuizing blijft gebruiken, is dit veel minder belastend voor het milieu. Je maakt met het reviseren van jouw e bike batterij een duurzame keuze. Wist je trouwens dat de energiecellen die wij in de batterij vervangen, in veel gevallen krachtiger zijn? Je gereviseerde accu krijgt ook nog eens meer vermogen.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Het reviseren van een e bike batterij kan bij Mr. Accu

Heb jij ook problemen met de batterij van je e bike? Lukt het je niet meer om een oud model accu te vinden? Dan is het reviseren van de e bike batterij door Mr. Accu het beste alternatief. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je kiest online het gewenste revisiepakket en je stuurt jouw batterij naar ons op. Nadat je ons testrapport hebt ontvangen, gaan wij aan de slag en zorgen wij ervoor dat je binnen twee weken de batterij van je e bike kunt gebruiken.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page