top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

De Bosch accu van jouw fiets repareren of reviseren

Ben je eigenaar van een Bosch e-bike en heb je te maken met problemen zoals een snel leeglopende Bosch PowerPack 300, 400 of 500 accu? Bij Mr. Accu begrijpen we hoe vervelend het is als je Bosch fietsaccu niet naar behoren werkt. Daarom bieden we de perfecte oplossing: onze Bosch fietsaccu revisie en reparatie service. Ontdek hoe onze deskundige technici je Bosch fietsaccu nieuw leven inblazen.

 

Wanneer je Bosch fietsaccu het einde van zijn levensduur nadert, hoef je niet meteen te denken aan de aanschaf van een geheel nieuwe accu. Onze revisie- en reparatie diensten bieden een betaalbaar alternatief voor de Bosch PowerPack 300, 400 en 500 accu's. We kunnen je accu reviseren of repareren, waardoor je weer kunt genieten van langere ritten zonder constant te moeten opladen.

new arrivals

Betrouwbare Bosch fietsaccu revisie

Bij Mr. Accu staan we bekend om onze betrouwbare Bosch fietsaccu revisie diensten. Onze ervaren technici hebben diepgaande kennis van Bosch e-bike accu's en zijn in staat om problemen op te lossen. Of u nu problemen ervaart met uw Bosch PowerPack 300, 400 of 500, bij Mr. Accu zijn we in staat om uw Bosch fietsaccu weer zo goed als nieuw te maken!

 

Onze revisie en reparatie service is niet alleen kostenefficiënt, maar draagt ook bij aan een groenere leefomgeving, omdat het de levensduur van je bestaande accu verlengt. Met onze Bosch fietsaccu revisie kun je blijven genieten van de voordelen van je Bosch e-bike zonder het milieu te belasten.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Waarom kiezen voor Bosch fietsaccu revisie bij Mr. Accu?

Wanneer je besluit om je Bosch PowerPack te reviseren of repareren, kun je bij Mr. Accu rekenen op een aantal voordelen die direct jouw fietservaring verbeteren. Onze experts zijn volledig op de hoogte van alle Bosch PowerPack revisie- en reparatiemogelijkheden en gebruiken alleen hoogwaardige materialen. Dit vertaalt zich in accu's die weer optimaal presteren, zodat je geen last meer hebt van die vervelende problemen zoals een kapotte of niet goed werkende accu.

 

Door voor onze service te kiezen, bespaar je niet alleen geld, maar ervaar je ook direct de voordelen van een betrouwbare accu. Geen gedoe meer met constant opladen of onderbroken fietstochten. Met onze revisie- en reparatiediensten geniet je van zorgeloze en probleemloze ritten, waarbij je Bosch fietsaccu weer als nieuw functioneert. Kies voor Bosch fietsaccu revisie bij Mr. Accu en ervaar het verschil in jouw fietservaring.

STAP 1 
BESTEL ONLINE

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN

STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

STAP 4
DE ACCU IS ONDERWEG

Icon online bestelling.png
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg

Laat je Bosch Fietsaccu Vandaag Nog Reviseren

Waarom wachten? Als je problemen ondervindt met je Bosch fietsaccu, of het nu een Bosch PowerPack 300, 400, 500 of een ander model betreft, neem dan vandaag nog contact op met Mr. Accu. Onze deskundige technici staan klaar om je te helpen en je fietsaccu weer in topconditie te brengen.

 

Bespaar geld, verleng de levensduur van je Bosch fietsaccu en geniet van langere ritten zonder zorgen over het steeds opnieuw opladen. Kies voor Bosch fietsaccu revisie bij Mr. Accu en ontdek de voordelen van onze betrouwbare service.

Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page