top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Bikkel elektrische fietsaccu repareren of reviseren

Ervaar je problemen met de accu van je Bikkel elektrische fiets? Niets is zo vervelend als een slecht werkende of kapotte accu die je fietsplezier bederft. Gelukkig hebben wij bij Mr. Accu de perfecte oplossing voor je. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren en repareren van onder andere Bikkel fietsaccu's, zodat jij zonder zorgen weer op pad kunt.

new arrivals

Geniet zorgeloos met de revisie van jouw Bikkel fietsaccu

Het reviseren van je Bikkel accu bij Mr. Accu brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Allereerst bespaar je op de kosten in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe accu. Onze revisie- en reparatie diensten zijn niet alleen kostenefficiënt, maar zorgen er ook voor dat je accu weer optimaal presteert.

 

Nog belangrijker is dat je na de revisie zorgeloos kunt genieten van je Bikkel elektrische fiets. Geen gedoe meer met een accu die het laat afweten; met onze service kun je weer moeiteloos en onbezorgd fietsen.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Bikkel accu probleemloos gerepareerd door Mr. Accu

Je Bikkel elektrische fiets verdient een accu die optimaal kan presteren. Als je last hebt van een slecht werkende of kapotte accu, dan staan onze deskundige technici klaar om deze nieuw leven in te blazen. Met onze Bikkel accu revisie- en reparatiediensten kun je snel weer genieten van zorgeloze fietstochten.

 

Waarom blijven worstelen met een defecte accu als de oplossing binnen handbereik is? Laat je Bikkel fietsaccu reviseren bij Mr. Accu en herontdek het plezier van eindeloze en betrouwbare fietsavonturen. Wij zorgen ervoor dat jouw Bikkel e-bike weer als nieuw is.

STAP 1 
BESTEL ONLINE

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN

STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

STAP 4
DE ACCU IS ONDERWEG

Icon online bestelling.png
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page