top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Batavus fiets accu repareren of reviseren

Ben je een trotse eigenaar van een Batavus e-bike en ervaar je problemen met de accu? Bij Mr. Accu begrijpen we hoe frustrerend dat kan zijn. Daarom bieden we Batavus accu revisie- en reparatiediensten om jouw fietsplezier te waarborgen.

 

Onze experts zijn gespecialiseerd in het reviseren en repareren van Batavus fietsaccu's. Of je nu een Batavus accu revisie nodig hebt of een Batavus accu reparatie, wij hebben de kennis en ervaring om je accu weer in topconditie te brengen. Met onze revisie- en reparatiediensten zit je binnen no-time weer op het zadel.

new arrivals

Profiteer van de voordelen van Batavus fiets accu reparatie

Het repareren van je Batavus fiets accu bij Mr. Accu biedt tal van voordelen. Allereerst bespaar je geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe accu. Onze reparatie diensten zijn kostenefficiënt en zorgen ervoor dat je accu weer als nieuw presteert.

 

Bovendien draagt Batavus fiets accu reparatie bij aan duurzaamheid. In plaats van het weggooien van de accu, wordt de accu weer volledig werkend gemaakt, wat goed is voor het milieu en je portemonnee. Zo kun je weer genieten van wat voor jou belangrijk is.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Kies voor zorgeloos fietsen met een gereviseerde Batavus accu

Bij Mr. Accu verzorgen we ook fiets accu revisie van Batavus fietsaccu’s. Je wilt namelijk zorgeloos kunnen genieten van je Batavus e-bike zonder je druk te maken over bijvoorbeeld een haperende accu. Met onze Batavus accu revisie diensten is dat mogelijk. Onze deskundige technici herstellen je accu naar de oorspronkelijke staat, zodat je weer moeiteloos kunt fietsen.

 

Waarom wachten? Laat je Batavus fietsaccu reviseren of repareren bij Mr. Accu en ontdek hoe gemakkelijk en voordelig het is om weer onbezorgd van je elektrische fiets te genieten. Wij staan klaar om jouw fietsaccu nieuw leven in te blazen, zodat jij weer zonder zorgen kunt fietsen.

STAP 1 
BESTEL ONLINE

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN

STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

STAP 4
DE ACCU IS ONDERWEG

Icon online bestelling.png
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page