top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Een e bike accu reviseren is de moeite waard

De e bike oftewel de elektrische fiets, is inmiddels de meest populaire soort fiets in Nederland. En dat is niet voor niets. Elektrisch fietsen maakt het fietsen gemakkelijker en aangenamer. Wanneer je graag veel aan lichaamsbeweging wilt doen, dan kun je een e bike gebruiken. Daarnaast kan een e bike prettiger zijn voor mensen die moeite hebben met fietsen. Je moet dan wel een goed werkende accu hebben en dat is na een tijdje gebruik wel eens het probleem bij de elektrische fiets. De e bike accu reviseren is dan een goed alternatief voor het volledig vervangen van de accu.

new arrivals

Een accu voor de e bike reviseren?

Wat is de reden om een accu voor de e bike te reviseren? Tegenwoordig is er veel aandacht om zo duurzaam mogelijk te zijn en het hergebruiken van materialen staat hierbij vaak centraal. Laat het reviseren van een een e bike accu nu onder dit hergebruik vallen. Je kiest dan heel bewust voor een duurzaam gebruik van jouw accu. De buitenzijde van de accu blijft hetzelfde, de inhoud, dus de energiecellen worden vervangen. In veel gevallen is het mogelijk de oude cellen door nieuwe en meer krachtige energiecellen te vervangen. Je accu krijgt dan echt een flinke upgrade en wordt nog beter dan deze ooit is geweest.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Reviseren van een e bike accu door Mr. Accu

Voor het reviseren van een e bike accu, kun je niet zomaar iedere fietswinkel binnenstappen. Dit is een specialistische klus en hiervoor kun je terecht bij Mr. Accu. Wij zijn dé specialist als het gaat om het reviseren van jouw e bike accu. Kies online één van onze drie revisiepakketten en stuur je accu naar ons op. Binnen twee weken krijg jij de accu gereviseerd terug en kun je hier weer vele duizenden kilometers mee fietsen. Omdat je de accu hergebruikt, maak je met een accu revisie de meest verantwoorde keuze.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page