top of page

De reparatie van een fietsaccu

Is jouw fietsaccu kapot? Of heb je problemen met je elektrische fietsaccu? Bij Mr. Accu zijn we experts in defecte fietsaccu's repareren. Of het nu gaat om het repareren van een accu voor een specifiek merk, zoals een Bosch fietsaccu, wij staan voor je klaar. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat je accu weer optimaal presteert, zodat je zonder zorgen kunt blijven genieten van je e-rit.

 

Is je fiets batterij defect en wil je nog geen nieuwe kopen? Twijfel niet langer en laat je fiets batterij repareren door Mr. Accu. Wij bieden snelle en betrouwbare service om de accu van je elektrische fiets te repareren en weer in topconditie te brengen. Een fietsaccu reparatie was nog nooit zo eenvoudig. Kies voor Mr. Accu en rijd binnenkort weer zorgeloos op je elektrische fiets.

computer-repareren.png

REPARATIE

  • Inspectie

  • Diagnose stellen

  • Doornemen oplossing met de klant

  • Accu repareren

  • Verzenden van Mr. accu naar de klant

  • Reparatie vanaf €50,-

De accu van een elektrische fiets repareren

Waarom zou je kiezen voor het kopen van een nieuwe fietsaccu in plaats van een reparatie van jouw defecte fietsaccu? De kosten voor het repareren van een accu voor je elektrische fiets zijn vaak veel lager dan de aanschaf van een gloednieuwe accu. Bij Mr. Accu begrijpen we het belang van zuinig omgaan met je geld.

 

Onze experts zijn gespecialiseerd in de reparatie van accu's voor elektrische fietsen. Of het nu gaat om het herstellen van de motor van een elektrische fiets of het oplossen van andere problemen, wij bieden kosteneffectieve oplossingen voor het repareren van de accu van jouw elektrische fiets. Kies voor duurzaamheid en besparing, kies voor Mr. Accu.

E-bike accu repareren bij Mr. Accu

Waarom raden we bij Mr. Accu aan om de batterij van je elektrische fiets te laten repareren? Simpelweg omdat we begrijpen hoe belangrijk jouw e-bike voor je is en daar hoort natuurlijk een werkende accu bij. Onze deskundige technici hebben jarenlange ervaring in het repareren van batterijen voor elektrische fietsen.


Het repareren van een e-bike accu is niet alleen voordeliger dan het kopen van een nieuwe, het is ook een milieuvriendelijke keuze. Je verlengt de levensduur van de batterij van je elektrische fiets en vermindert afval. Daarnaast bieden we transparante e-bike accu reparatie kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Heb je vragen over het repareren van jouw e-bike accu? Of wil je graag meer weten over de kosten die het met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

PERSOONLIJK CONTACT EN ADVIES OP MAAT

Bij Mr. Accu staat het persoonlijke contact met de klant voorop. Telefonisch, per app of fysiek langskomen in het revisiecentrum: bij Mr. Accu kan het allemaal! Als u van tevoren belt, zetten wij de koffie alvast klaar! Mocht u er niet uitkomen welk pakket het beste past bij uw accu, bel of app gerust en wij denken met u mee!

Fietsaccu repareren en de bijbehorende kosten

Bij Mr. Accu begrijpen we dat een goed werkende fietsaccu erg belangrijk is. De prijs van een nieuwe fiets batterij kan behoorlijk hoog zijn, maar bij ons kun je rekenen op voordelige tarieven voor het repareren van de batterij van je fiets.

Je kunt bij Mr. Accu altijd rekenen op hoogwaardige service en gerepareerde accu's voor je fiets. Het repareren van fietsaccu's is onze specialiteit en we streven ernaar om jouw fietsaccu zodanig te herstellen, dat je er weer jaren mee vooruit kan.

Fiets batterij repareren bij Mr. Accu

Waarom voor ons kiezen? Simpelweg omdat we streven naar kwaliteit en duurzaamheid. Het herstellen van je fietsbatterij is niet alleen kosteneffectief, het draagt ook bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu. Kortom, als je jouw fietsaccu gerepareerd wil hebben door echte vakmensen en dat tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding, kies dan voor ons. Kies voor Mr. Accu en geniet snel weer van zorgeloos fietsplezier.

Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page