top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Stella fiets accu repareren of reviseren

Als Stella e-bike eigenaar begrijp je hoe belangrijk een goed werkende accu is voor je fietsplezier. Niets is zo frustrerend als een accu die niet naar behoren functioneert of kapot is, zoals de accu van de Stella livorno of andere Stella accu modellen. Gelukkig bieden wij bij Mr. Accu de ideale oplossing voor jouw problemen. Onze specialisten zijn deskundig in het reviseren en herstellen van Stella accu's.

new arrivals

Geniet van betrouwbare Stella accu revisie en reparatie

Het reviseren of herstellen van je Stella batterij bij Mr. Accu brengt diverse voordelen met zich mee. Allereerst bespaar je aanzienlijk op de kosten in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe accu. Onze Stella accu revisie- en reparatie diensten zijn niet alleen kostenefficiënt, maar zorgen er ook voor dat je accu weer optimaal presteert, ongeacht of het model.

 

Nog belangrijker is dat je na de revisie weer zorgeloos kunt genieten van je Stella elektrische fiets. Geen gedoe meer met een accu die het laat afweten; onze service zorgt ervoor dat je weer moeiteloos en zonder zorgen kunt fietsen.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Fietsplezier met een vernieuwde Stella fietsaccu

Je Stella e-bike verdient de best mogelijke accu voor topprestaties, ongeacht of het om de Stella Livorno accu of een ander Stella accu model gaat. Als je problemen hebt met een accu die niet goed werkt of defect is, staan onze deskundige technici klaar om deze nieuw leven in te blazen. Met onze Stella accu revisie kun je snel weer zorgeloos genieten van eindeloze fietstochten.

 

Waarom blijf je worstelen met een defecte accu als de oplossing binnen handbereik is? Laat je Stella fietsaccu reviseren bij Mr. Accu en herontdek het plezier van elektrisch fietsen. Wij zorgen ervoor dat jouw Stella e-bike weer als nieuw is, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je ritten.

STAP 1 
BESTEL ONLINE

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN

STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

STAP 4
DE ACCU IS ONDERWEG

Icon online bestelling.png
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page