top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Babboe bakfiets accu herstellen

Is je Babboe bakfiets accu toe aan een opknapbeurt? Bij Mr. Accu zijn we gespecialiseerd in het herstellen en reviseren van Babboe accu's, inclusief de populaire Babboe Big modellen. Of het nu gaat om verminderde capaciteit, laadproblemen of andere storingen, wij staan klaar om je Babboe accu weer nieuw leven in te blazen.

 

Met onze diepgaande kennis van Babboe accutechnologie en onze geavanceerde revisie technieken, garanderen we duurzame resultaten voor jouw bakfiets accu. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangingsonderdelen en hanteren strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat je Babboe accu weer betrouwbaar en efficiënt functioneert.

 

Kies voor de betrouwbaarheid en expertise van Mr. Accu om je Babboe bakfiets accu te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op en geef je elektrische bakfiets een nieuw leven op de weg.

new arrivals

Jouw Babboe accu reviseren bij Mr. Accu

Wil je jouw Babboe accu weer in topconditie krijgen? Bij Mr. Accu bieden we professionele revisie diensten voor Babboe accu's, inclusief de Babboe Big modellen. Onze gespecialiseerde technici hebben diepgaande kennis van Babboe accutechnologie en kunnen diverse problemen aanpakken, zoals verminderde capaciteit, laadproblemen en meer.

 

Door te kiezen voor Mr. Accu voor het reviseren van je Babboe accu, ook de Babboe Big accu, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangingsonderdelen en hanteren strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat je accu weer optimaal presteert.

 

Breng je Babboe bakfiets weer tot leven door je accu te laten reviseren bij Mr. Accu. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele service.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

STAP 1 
BESTEL ONLINE

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN

Icon online bestelling.png
Icon bestelling aanmelden.jpg

STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

STAP 4
DE ACCU IS ONDERWEG

Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page