top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Flyer accu repareren of reviseren

Bij Mr. Accu hebben we een diepgaand begrip van de cruciale rol die de accu speelt in het functioneren van e-bikes. Onze toegewijde service richt zich op de revisie van Flyer elektrische fietsaccu's, waaronder populaire modellen zoals de Flyer R-serie en Upstreet.

 

Flyer fietsaccu's zijn ontworpen met focus op kracht en duurzaamheid, maar na verloop van tijd hebben ze behoefte aan deskundige revisie. Wanneer je zelf aan de slag gaat met het reviseren van je Flyer accu kan er veel mis gaan. Onze gespecialiseerde technici hebben uitgebreide kennis van de complexiteit van de Flyer accu's en staan klaar om ze nieuw leven in te blazen. We begrijpen de nuances en zorgen ervoor dat je accu weer optimaal presteert.

 

Kies voor Mr. Accu en ervaar het gemak van het professioneel reviseren van je Flyer fietsaccu. Verleng de levensduur van je accu, bespaar op kosten en verminder elektronisch afval. Bij Mr. Accu streven we naar de hoogste prestaties, zodat jouw Flyer elektrische fiets altijd klaar staat voor jouw volgende avontuur op twee wielen.

new arrivals

Een Flyer fietsaccu reviseren

Het reviseren van een Flyer fietsaccu is een methode om de levensduur van je accu te verlengen en de prestaties te verbeteren, wat verder gaat dan enkel de reparatie van de accu. Of het nu gaat om de Flyer R-serie, de Upstreet, of een ander model, onze services zijn gericht op het verbeteren van jouw e-bike-ervaring..

 

Onze services voor het reviseren van Flyer fietsaccu's gaan verder dan alleen een oppervlakkige blik. Wij voeren een grondige analyse uit van de huidige staat van jouw accu, waarbij we versleten onderdelen vervangen en de functionaliteit herstellen volgens de originele fabrieksspecificaties. Dit zorgt ervoor dat je kunt profiteren van een accu die weer volledig functioneel en betrouwbaar is, klaar om je te ondersteunen bij al je fietsavonturen.

 

We begrijpen dat de kracht en betrouwbaarheid van de accu van vitaal belang zijn voor een naadloze en plezierige fietservaring. Ons streven naar topkwaliteit bij het reviseren van deze Flyer fietsaccu's, inclusief het reviseren van een 36 volt Flyer accu, garandeert dat ze blijven voldoen aan de hoogste normen, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van optimale prestaties tijdens je ritten.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

De accu van jouw Flyer fiets reviseren bij Mr. Accu

De Flyer R-serie en Upstreet zijn populaire e-bikes en wij erkennen het cruciale belang van een goed functionerende accu voor deze modellen. Onze revisie services richten zich op het herstellen van de accu naar zijn optimale staat, zodat je met vertrouwen en gemak kilometers kunt maken. Wanneer je kiest voor Mr. Accu, weet je zeker dat jouw e-bike ondersteund wordt door een gereviseerde, betrouwbare accu.

STAP 1 
BESTEL ONLINE

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN

STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

STAP 4
DE ACCU IS ONDERWEG

Icon online bestelling.png
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
Reparatie of revisie aanvraag

Geef jouw accu een tweede leven! 

 

Jouw gegevens
Informatie van jouw accu
Let op! vergeet niet de oplader en de eventueel bijbehorende sleutels mee te sturen! 
bottom of page