top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Kies voor een Bosch Powerpack revisie

Veel fietsen van diverse merken zijn uitgevoerd met een Bosch Powerpack fietsaccu. De Bosch Powerpack accu´s zijn specifiek ontworpen als een accu op de bagagedrager. Er zijn diverse type Powerpack fietsaccu´s van Bosch, zoals de 300, de 400 en de 500. Deze typenummers staan voor het aantal watturen van de accu. Een Bosch Powerpack 500 is de meest krachtige fietsaccu, waarmee je vele kilometers kunt maken en die zeer geschikt is voor de sportieve rijder. Bij een defecte Bosch Powerpack fietsaccu, kan vervanging erg duur zijn. De onderling uitwisselbare Powerpack fietsaccu´s zijn namelijk nog steeds verkrijgbaar, maar wel voor een hoge prijs. Een Bosch Powerpack revisie is altijd het beste alternatief.

new arrivals

Dit is waarom een Bosch Powerpack reviseren het beste is

Een Bosch Powerpack fietsaccu reviseren is, gekeken naar de kosten, altijd een betere keuze dan een nieuwe fietsaccu kopen. Maar dit is niet de belangrijkste reden waarom een Bosch Powerpack reviseren de beste keuze is. Tevens is reviseren is een goede keuze vanuit een milieuvriendelijk oogpunt. Je hergebruikt immers de oude accu en deze komt dus niet in het milieu terecht. De behuizing van de Bosch Powerpack blijft hetzelfde, enkel de energiecellen in de accu worden vervangen. Na het reviseren is de Bosch Powerpack fietsaccu vaak nog krachtiger, door het gebruik van A-grade energiecellen. Met een gereviseerde Powerpack is deze weer als nieuwe en geniet je hier nog jarenlang van.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Een revisie van een Bosch Powerpack fietsaccu bij Mr. Accu

Is een revisie van een Bosch Powerpack fietsaccu nodig? Dan kun je hiervoor terecht bij Mr. Accu. Kies online uit één van onze revisiepakketten die het beste bij jouw Bosch Powerpack past en stuur deze naar ons op of lever ze zelf af bij het revisiecentrum in Ede. Binnen twee weken krijg jij je eigen vertrouwde Bosch Powerpack weer terug, maar dan gereviseerd. Hiermee gaat je elektrische fiets nog jarenlang mee en beleef je dankzij de revisie nog veel mooie fietsmomenten.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page