top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Kies voor een Bosch Powerpack 500 revisie

Is jouw elektrische fiets uitgerust met een Bosch Powerpack 500? Dit is een speciaal door Bosch ontwikkelde accu voor de sportieve fietser. De Powerpack 500 heeft een vermogen van bijna 500 wh en zorgt voor een extra krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. Ten opzichte van het voorgaande model, de Powerpack 400, is er bijna geen verschil in gewicht.. Fiets jij veel? Dan is de Bosch Powerpack 500 de beste keuze voor een fietsaccu. Maar wat doe je als de accu versleten is, defect is en eigenlijk aan vervanging toe is? Een Bosch Powerpack 500 revisie is bij Mr Accu nu mogelijk.

new arrivals

Natuurlijk laat jij je Bosch Powerpack 500 reviseren

Er zijn diverse voordelen om je Bosch Powerpack 500 te reviseren, ten opzichte van een nieuwe Bosch Powerpack 500 aan te schaffen. De aanschaf een nieuwe Bosch Powerpack 500 fietsaccu, loopt behoorlijk in de papieren. Het reviseren van jouw Bosch Powerpack 500 is veel voordeliger. Een ander voordeel, is dat er voor de revisie nieuwe A-grade energiecellen worden gebruikt. Deze cellen zijn krachtig, waardoor het vermogen van de fietsaccu enorm wordt verbeterd. Natuurlijk is revisie ook een verantwoorde keuze. Bij het vervangen, gooi je de oude fietsaccu weg. Hoewel delen gerecycled kunnen worden, komen er toch stoffen van de accu in het milieu terecht. Bij een revisie kies je voor een volledig hergebruik van jouw Bosch Powerpack 500 fietsaccu.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Revisie Bosch Powerpack 500 door Mr. Accu

Voor revisie van een Bosch Powerpack 500 fietsaccu, kun je terecht bij Mr. Accu. Wij bieden drie revisiepakketten aan. Voor de Bosch Powerpack 500 heb je ons revisiepakket ´500 watt´ nodig. Ons beste revisiepakket is goedkoper dan het het aanschaffen van een splinternieuwe Bosch Powerpack 500. Na het kiezen van een revisiepakket, stuur je de accu naar ons op en wij zorgen ervoor dat je deze binnen twee weken gereviseerd retour ontvangt. Met je oude Bosch Powerpack 500, maar met nieuwe energie, kun je weer vele jaren vooruit. 

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page