top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Laat de accu van je elektrische fiets repareren

Vaak neigen we ernaar om dingen snel weg te gooien. Een goed voorbeeld hiervan zijn batterijen en accu´s. Hierin zitten sowieso erg schadelijke stoffen voor het milieu. Toch is een accu de drijvende kracht achter de populaire elektrische fiets. Als de accu defect is of minder gaat presteren, dan hoef je deze niet meer weg te gooien en te vervangen door een nieuw exemplaar. Laat de accu van je elektrische fiets repareren. Door de accu te laten repareren, maak je een goede en duurzame keuze. Je zult zien, na reparatie gaat je accu weer jarenlang mee.

new arrivals

Wat houdt een elektrische fiets accu repareren in?

De inhoud van een accu, bestaat uit energiecellen. Dit is misschien lastig om je voor te stellen, maar tijdens een reparatie worden deze cellen vervangen door nieuwe energiecellen. De oude energiecellen zijn teveel gebruikt en laden niet meer goed op. Dit is vaak de reden dat je minder lang met een volle accu doet en dat je vaker moet laden. Bij Mr. Accu gebruiken we nieuwe energiecellen, de zogenaamde A-grade cellen. Dit zijn energiecellen van zeer hoge kwaliteit en dit verbetert de kwaliteit van de accu aanzienlijk. Je geniet dan van een grotere actieradius en dit maakt de kosten voor een elektrische fiets accu repareren helemaal goed.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Laat het repareren van de accu van je elektrische fiets over aan Mr. Accu

Nu is belangrijk dat het repareren van een accu van een elektrische fiets door een specialist wordt gedaan. Stuur je accu daarom op naar het reparatiecentrum van Mr. Accu. Je gaat hiervoor online en kiest een revisiepakket dat passend is voor jouw accu. Nadat je de accu hebt opgestuurd en jij van ons een uitgebreid testrapport hebt ontvangen, streven wij ernaar om de reparatie binnen twee weken te voltooien. Als jij na twee weken de accu terugkrijgt, ziet deze er nog steeds hetzelfde uit, maar de inhoud heeft een enorme boost gehad.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page