HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

GENIET VAN HET TWEEDE LEVEN VAN JOUW E-BIKE!

Mr. Accu gelooft in een tweede leven van jouw fietsaccu. Kapotte fietsaccu? Geen nood! Mr. Accu onderzoekt, reviseert en verfijnd! Jouw e-bike is weer zo goed als nieuw en klaar om weer veel kilometers mee te maken!

 

WAAROM JOUW ACCU LATEN REVISEREN?

Er zijn verschillende redenen om je accu nieuw leven in te blazen, oftwel; te laten reviseren. Het kan zijn dat jouw fietsaccu het helemaal niet meer doet, minder kilometers maakt of dat je de huidige capaciteit van je accu wilt vergroten. In het kort houdt reviseren in dat de versleten energiecellen van de fietsaccu vervangen worden om ervoor te zorgen dat de oorspronkelijke capaciteit weer bereikt wordt of zelfs vergroot wordt. De behuizing van de accu blijft hetzelfde, alleen de inhoud wordt aangepakt.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

Het hergebruiken van onderdelen uit de oorspronkelijke accu is een grote kostenbesparing t.o.v. de aanschaf van een nieuwe accu. Afhankelijk van het merk kan het prijsverschil per accu oplopen van €100 tot €500.

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

De oude energiecellen worden vervangen door krachtigere cellen van hogere kwaliteit, ook wel A-grade cellen genoemd. De kwaliteit van de energiecel heeft een grote impact op de capaciteit en levensduur van een fietsaccu. Voor jou als eindgebruiker betekent dit een grotere actieradius en vele jaren fietsplezier.

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

Voor veel oudere e-bike modellen geldt dat een (nieuwe) vervangende accu niet of nauwelijks verkrijgbaar is. Als je in dat geval toch jouw e-bike wil blijven gebruiken is revisie de enige optie. Bovendien geldt vaak dat oudere accu-modellen die als nieuw worden aangeboden al jaren op voorraad liggen, waardoor het risico bestaat dat ze al een groot gedeelte van de oorspronkelijke capaciteit verloren hebben.

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Hergebruiken van de oude onderdelen, zoals de behuizing  en de elektronica is een minder zware belasting van het milieu. Het is zonde om de oude accu weg te gooien als het merendeel van de onderdelen nog in goede conditie verkeert.

HET TWEEDE LEVEN VAN JOUW E-BIKE BEGINT HIER

In slechts vier stappen is jouw accu weer zo goed als nieuw! 

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png

Via de pagina 'revisiepakketten' kies je het pakket dat het beste bij jouw accu past. Vervolgens 'bestel' je het gekozen revisiepakket. Voordat je jouw bestelling afrond, hebben wij nog een aantal gegevens van jouw accu nodig. Vul deze zorgvuldig in zodat wij de accu zo goed mogelijk kunnen reviseren. Tenslotte wordt je doorgeleid naar onze online (beveiligde) betaalomgeving.

STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg

Van Mr. Accu ontvang je per mail een verzendlabel. Jouw accu is nu klaar om verzonden te worden. Pak je accu in met beschermend materiaal in een passende doos en stuur hem op naar het revisiecentrum van Mr. Accu. De adresgegevens vind je op onze contactpagina.

Icon monteur mr accu.jpg

Met de ontvangen gegevens van jouw accu gaan we aan de slag. Allereerst checken we de oorzaak van het probleem en testen we de accu op capaciteit. Het testrapport wordt vervolgens met jou gedeeld en samen nemen we de vervolgstappen met je door!

Icon bestelling retour.jpg

Wij streven er naar om jouw fietsaccu binnen twee weken weer terug te sturen. Klaar om weer veel kilometers met jouw E-bike te maken!

Is jouw fietsaccu er klaar voor?