top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Laat jij je fietsaccu repareren?

Wanneer jij op een elektrische fiets rijdt, dan heb je er misschien al ervaring mee: de verminderde kwaliteit van de accu. Dolblij ben je met je nieuwe elektrische fiets en je fietst er heel wat kilometers mee. Maar na verloop van tijd merk je, dat je toch iets minder ver kunt fietsten met een volle accu. Het valt je ook op dat je vaker moet opladen? Helaas is het nu eenmaal zo dat de fietsaccu het meest gevoelige onderdeel van een elektrische fiets is. Uiteindelijk kan het zijn dat je de accu zo vaak moet laden, dat het niet meer de moeite waard is of hij houdt er helemaal mee op. Ga je de accu vervangen of de fietsaccu repareren?

new arrivals

Een fiets accu repareren heeft alleen maar voordelen

Het klinkt veel gemakkelijker om de fietsaccu te laten vervangen door een geheel nieuw exemplaar. Maar dan moet je wel exact hetzelfde type aanschaffen en vaak tegen een behoorlijke prijs. Daarnaast weet je al dat ook deze accu na verloop van tijd weer minder wordt. Is een fiets accu repareren dan misschien een optie voor jou? Het hergebruik van je oude accu is sowieso goedkoper dan een nieuwe accu aanschaffen. Daarnaast wordt de accu voorzien van een nieuwe inhoud, dus nieuwe energiecellen van een hogere kwaliteit. Je repareert dan niet alleen de fiets accu, je verbetert deze ook nog eens. Bovendien is een fiets accu repareren zeer duurzaam, want je oude accu wordt hergebruikt.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Laat het repareren van een fietsaccu over aan Mr. Accu

Ben je overtuigd en wil je jouw fietsaccu laten repareren? Dan kun je hiervoor terecht bij Mr. Accu. Je kunt alles online regelen. Kies het gewenste revisiepakket en ontvang na je betaling een verzendlabel om je accu naar ons te verzenden. Wij gaan de capaciteit van je accu testen en stellen een testrapport voor je op. Wij streven er naar om jouw gerepareerde accu binnen twee weken naar je terug te zenden. Jij kunt dan weer volop genieten van je oude vertrouwde fietsaccu, maar dan als nieuw.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page