top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Een fietsaccu laten herstellen

Als jij regelmatig op een e-bike stapt, dan zul je misschien wel ervaring hebben met een slechter wordende accu. Dit is één van de nadelen van een accu. Het is vooral lastig dat je met een accu minder lang kunt fietsen en op een gegeven moment is de accu helemaal defect. Een accu vervangen is vaak het eerste waar je aan zult denken. Maar is er ook een duurzamere optie? Bij Mr. Accu. kunnen w jouw fietsaccu reviseren en je weer vele fietskilometers maken.

new arrivals

Hoe gaan wij een fiets accu herstellen? 

Voor een fiets accu herstellen, kun je terecht bij Mr. Accu. Wij hebben ons gespecialiseerd in het reviseren van accu´s die het niet meer doen of waarvan de capaciteit is afgenomen. Doordat wij oude en versleten accucellen vervangen voor nieuwe en krachtige accucellen, krijgt jouw accu de oorspronkelijk capaciteit weer terug. Als jij een oudere accu hebt en wij vervangen versleten cellen voor A-grade cellen, dan kan de capaciteit zelfs vergroot worden. Wij zijn in staat om verschillende soorten accu´s te herstellen, ook als jouw accu al wat ouder is. Naast een accu die het werkt als nieuw is, draag je ook bij aan een beter milieu. Je hoeft immers jouw oude accu niet meer weg te gooien.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Herstellen fietsaccu door Mr. Accu

Doet de accu van jouw e-bike het niet meer? Of moet jij de accu steeds vaker moet opladen? Het herstellen van een fietsaccu kan bij Mr. Accu. Dit regel je heel gemakkelijk online op onze website. Bekijk zorgvuldig welk revisiepakket voor jouw accu geschikt is. Van Mr. Accu ontvang je per mail een verzendlabel. Wij zorgen ervoor dat je binnen twee weken een herstelde accu thuisgestuurd krijgt. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Bel ons, stuur een e-mail of maak een afspraak om ons revisiecentrum te bezoeken.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page