top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Is een e-bike batterij herstellen nog mogelijk?

Hoe mooi de uitvinding van de e bike oftewel de elektrische fiets ook is, de batterij is op termijn altijd een probleem. Dit geldt overigens voor alle apparaten met een batterij, zoals een elektrische auto of de accu van je smartphone. Voor de e bike is er nu een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing. Je laat de e bike batterij herstellen. Na het herstellen heb je weer een volledig nieuwe batterij, maar nog wel in zijn oorspronkelijke jasje. Dit is ideaal voor e bikes met oude en niet meer verkrijgbare accu´s.

new arrivals

Waarom kiezen voor herstel van de batterij van een e-bike?

Vooral nu, een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is het niet meer dan logisch om te kiezen voor het herstellen van de batterij van jouw e bike. Dit is voor het milieu veel beter dan je oude batterij weg te gooien en een nieuwe batterij te kopen. Ook is de batterij van een e bike herstellen een goedkoper alternatief en verkrijgt je batterij veel meer vermogen. Wij vervangen namelijk de energiecellen in de batterij en gebruiken hiervoor zogenaamde A-grade cellen. De kwaliteit is veel hoger dan de energiecellen in oude batterijen.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Het herstellen van een e bike batterij door Mr. Accu

Je vraagt je natuurlijk af waar je terechtkunt voor het herstellen van een e bike batterij? Dit kan bij de expert op het gebied van batterij revisie, namelijk Mr. Accu. Je hebt bij ons de keuze uit een drietal revisiepakketten, dus kies het pakket dat bij jouw e bike en type batterij past. Stuur je batterij naar ons op en krijg deze binnen twee weken weer gereviseerd terug. De kwaliteit van jouw batterij is vaak nog beter en dit staat garant voor jarenlang fietsplezier.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page