top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Wil jij de batterij van een elektrische fiets laten herstellen? 

Heeft de batterij van je elektrisch fiets het begeven? Of merk je een behoorlijke achteruitgang in de kwaliteit? Het is een bekend gegeven, dat Li-ion batterijen na verloop van tijd minder vermogen krijgen. Een volle batterij ontlaadt eerder, zodat de actieradius minder worden en je vaker moet laden. Als dan het moment gekomen is dat de batterij het helemaal niet meer doet of dat zo vaak laden geen zin meer heeft, dan kun je ervoor kiezen om de accu te laten herstellen. De fiets zelf is meestal nog goed, dus de batterij van de elektrische fiets herstellen is een goede optie.

new arrivals

Hoe laat je van de elektrische fiets de batterij herstellen?

Het is niet nodig om de batterij van jouw elektrische fiets weg te gooien en te vervangen door een nieuw exemplaar. Een tweede leven voor de batterij krijg je bij Mr. Accu. Voor een ouder model elektrische fiets is de batterij vervangen soms zelfs de enige optie. Niet altijd zijn oude modellen batterijen nog te verkrijgen. Het is dan jammer om afscheid te nemen van jouw fiets, als jouw batterij nog gewoon door ons gereviseerd kan worden. Dit doen wij door de energiecellen in de batterij te vervangen door nieuwe en krachten cellen. Je blijft gewoon de oude batterij houden, maar met nieuwe en soms nog krachtigere energiecellen.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Het herstellen van de batterij van je elektrische fiets door Mr. Accu

Mr. Accu biedt alle mogelijkheden voor het herstellen van de batterij van een elektrische fiets. Is je fiets nog prima in orde, maar zijn oude modellen batterijen niet meer verkrijgbaar? Wil jij een duurzame keuze maken? Dan is het laten repareren van de batterij de enige en beste optie. Kies online het revisiepakket dat het beste bij je past en stuur de accu naar ons revisiecentrum. Wij achterhalen de oorzaak, testen de capaciteit en sturen de batterij binnen twee weken weer gereviseerd retour. Je batterij is dan weer als nieuw en zorgt voor nog jarenlang fietsplezier.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page