top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Laat een fietsaccu reviseren voor een langere levensduur van jouw fiets

Niet voor niets zijn elektrische fietsen razend populair. Je kunt lange fietstochten maken op een prettig tempo. Hierbij ben je natuurlijk wel afhankelijk van de accu. Helaas is de accu ook één van de meest gevoelige onderdelen van een e-bike. Op een gegeven moment kun je lang niet meer zoveel kilometers maken met een volle accu of de accu houdt het helemaal voor gezien. Vaak is dan de (dure) oplossing om de accu geheel te vervangen. Dit hoeft lang altijd niet. Wist je dat een fietsaccu reviseren in veel gevallen mogelijk is?

new arrivals

Wat houdt de fietsaccu revisie in?

Als jij met jouw e-bike naar een fietshandel gaat, dan wordt er meestal voorgesteld om de defecte accu te vervangen. De accu van de fiets reviseren is een goed alternatief met diverse voordelen. De versleten energiecellen in de accu worden tijdens het reviseren vervangen door nieuwe cellen en er kunnen zelfs meer krachtige A-grade cellen gebruikt worden. Het is dus ook mogelijk om de capaciteit van de accu te vergrootten. De behuizing blijft hetzelfde, zodat je geen oude accu hoeft weg te gooien en dit is veel minder belastend voor het milieu. Nog een groot voordeel, is dat je voor het reviseren je accu gemakkelijk kun opsturen. Bij Mr. Accu stuur je gewoon de accu op en je krijgt deze gereviseerd weer thuisgestuurd.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Laat het reviseren van een fietsaccu aan Mr. Accu over

Mr. Accu is één van de weinige experten aan wie je het reviseren van een fietsaccu kunt overlaten. Kies op onze website het gewenste revisiepakket en je krijgt van ons een verzendlabel om de accu naar ons revisiecentrum op te sturen. Hier gaan wij met de accu aan de slag en stellen een testrapport op die wij samen met jou doornemen en waarna wij de vervolgstappen met je bespreken. Binnen twee weken mag jij je gereviseerde accu thuis verwachten en geniet je weer jarenlang van jouw e-bike.
 

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page