top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Komt een Bosch Powerpack 400 in aanmerking voor revisie? 

Er zijn vele grote en bekende fietsmerken zoals Sparta en Gazelle, die een Bosch Powerpack fietsaccu gebruiken voor hun elektrische fiets. De Bosch Powerpack 400 is een inmiddels al wat ouder model fietsaccu, die geplaatst wordt op de bagagedrager. Het typenummer zegt natuurlijk al voldoende, de accu heeft een capaciteit van 400 wh (wattuur). Met een volle Bosch Powerpack 400 is een actieradius van 130 kilometer mogelijk. Maar zoals met de meest fietsaccu´s het geval is, krijg je ook met een Bosch fietsaccu te maken met een verminderde capaciteit. Op een gegeven moment is de actieradius veel lager en moet je veel vaker opladen. Een Bosch Powerpack 400 revisie is dan zeker mogelijk en ook aan te raden.

new arrivals

Waarom kiezen voor een Bosch Powerpack 400 reviseren boven vervangen?

Natuurlijk is het mogelijk om een Bosch Powerpack 400 fietsaccu geheel te vervangen voor een nieuw exemplaar. Ook al is dit een wat ouder model, ze zijn nog verkrijgbaar. Helaas is de prijs voor een nieuwe exemplaar behoorlijk hoog. Tevens is het weggooien van een oude Bosch Powerpack 400 niet echt duurzaam. In een accu zitten veel stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Een Bosch Powerpack 400 reviseren is daarom de beste en meest milieuvriendelijke optie. Veelal krijg je na de revisie ook nog eens een accu terug met een hogere capaciteit.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Revisie van een Bosch Powerpack 400 door Mr. Accu

Wil jij een revisie van je Bosch Powerpack 400? Dit is mogelijk bij Mr. Accu. Kies bij ons voor het revisiepakket ´400 watt´ voor jouw Bosch Powerpack 400 accu. Je bent hiermee veel goedkoper uit dan een nieuwe Powerpack te bestellen. Daarnaast gebruiken wij nieuwe A-grade energiecellen om de oude cellen in de accu te vervangen. Je Bosch Powerpack 400 krijgt hiermee een enorme upgrade en heeft zal vaak een nog hogere capaciteit krijgen. Wij streven ernaar om je Bosch Powerpack 400 binnen twee weken te reviseren.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page