top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Wil jij een Bosch fiets laten accu reviseren? 

Wanneer jouw elektrische fiets een Bosch fiets accu heeft, dan mag je vertrouwen op een hoge kwaliteit accu. Bosch behoort tot één van de beste merken die fiets accu´s op de markt brengt. Maar hoe goed de kwaliteit van een Bosch fiets accu ook is, de levensduur van een accu is altijd minder dan die van de fiets zelf. De levensduur van een Li-ion accu kan wel de helft minder zijn dan de levensduur van de fiets. Dit houdt in, dat je tijdens de levensduur van de fiets te maken krijgt met een defecte accu of een accu met een sterk verminderde capaciteit. Gelukkig behoort een Bosch fiets accu reviseren tegenwoordig tot de mogelijkheden, zodat een volledige vervanging niet meer nodig is.

new arrivals

Waarom een Bosch fietsaccu reviseren?

Heb jij al een oudere elektrische fiets met een even oude Bosch fietsaccu? De kans is dan aanwezig, dat als je de accu wilt vervangen, deze niet meer verkrijgbaar is. Dat is natuurlijk jammer, als de fiets zelf nog in een goede staat is. Daarom is een Bosch fietsaccu reviseren de beste oplossing. Je behoudt je oude accu, maar de cellen in je accu worden vervangen met met nieuwe energiecellen. Zo kan je oude Bosch fietsaccu nog jarenlang mee. Daarnaast wordt het reviseren van fietsaccu´s steeds meer als normaal gezien. Je oude Bosch fietsaccu hergebruiken is dan erg duurzaam en milieuvriendelijk.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Laat Mr. Accu jouw fietsaccu van Bosch reviseren

Wil jij jouw fietsaccu van Bosch reviseren? Hiervoor kun je terecht bij Mr. Accu. Wij reviseren vele soorten en maten fietsaccu´s, waaronder ook de meeste fietsaccu´s van Bosch. Je hoeft enkel het revisiepakket te kiezen dat bij jouw Bosch fietsaccu past en deze naar ons op te sturen of je kunt de accu zelf afleveren in revisiecentrum in Ede. Ons streven is om de accu binnen twee weken gereviseerd te hebben, zodat jij weer van je Bosch fietsaccu gebruik kunt maken.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page