top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Laat de batterij van je elektrische fiets reviseren

De batterij is het meest belangrijke onderdeel van een elektrische fiets. De batterij zorgt ervoor dat de fiets elektrisch werkt wanneer je hiermee op weg gaat. Maar de batterij is ook het meest gevoelige onderdeel van een elektrische fiets. Wanneer de batterij defect is, dan heb je geen elektrische fiets meer. Omdat een batterij van een elektrische fiets meestal een Li-ion batterij is, is een verminderende capaciteit na verloop van tijd onvermijdelijk. Er zijn een tweetal opties, namelijk batterij geheel vervangen of de batterij voor de elektrische fiets reviseren. De meest duurzame oplossing is uiteraard het reviseren, zodat je de accu hergebruikt.

new arrivals

Hoe kun je van een elektrische fiets de batterij reviseren?

Voor een elektrische fiets de batterij reviseren? Daarvoor kun je terecht bij Mr. Accu. Onze methode past helemaal in het beeld van duurzaamheid en het hergebruiken van spullen. Wat wij doen, zijn de oude en versleten energiecellen vervangen door nieuwe en krachtige A-grade energiecellen. Je batterij wordt hiermee weer als nieuw en mede door de krachtige cellen die wij gebruiken, kan je batterij een nog betere capaciteit krijgen. Hierdoor geniet je van een grotere actieradius. Voor de meeste batterijen geldt, dat wij deze kunnen reviseren. Bekijk online ons overzicht voor welke beperkt aantal modellen dit niet mogelijk is.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Het reviseren van de batterij van je elektrische fiets door Mr. Accu

Met het reviseren van de batterij van je elektrische fiets, kies je voor de meest duurzame oplossing, namelijk het hergebruik van je oude accu. De behuizing van de accu blijft hetzelfde, wij vervangen enkel de energiecellen. Hiervoor hebben wij een drietal revisiepakketten. Je kunt online de keuze maken uit een revisiepakket die het beste bij jouw batterij past en je stuurt de batterij naar ons op. Je kunt je accu uiteraard ook bij ons revisiecentrum in Ede langsbrengen. Wij streven er naar om jouw gereviseerde batterij binnen twee weken te retourneren, zodat je weer vele kilometers op je elektrische fiets kunt maken.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page