top of page
HEader%20website%20home%2022_edited.jpg

Laat succesvol de accu van een elektrische fiets reviseren!

Heb jij problemen met de accu van jouw elektrische fiets? Je bent niet de enige, want dit is een algemeen bekend probleem. Na een periode van gebruik, wordt de kwaliteit van een Li-ion batterij altijd minder. De actieradius daalt aanzienlijk en op een gegeven moment moet je na ieder gebruik van de fiets de accu weer opladen. In sommige gevallen valt de accu helemaal uit en kun je deze niet eens meer opladen. Wat doe je dan? In het verleden was vervanging van de accu noodzakelijk. Vandaag de dag hoeft dit niet meer, bij Mr. Accu is de accu van een elektrische fiets reviseren mogelijk. 

new arrivals

Voordelen om een elektrische fiets accu te laten reviseren

Natuurlijk is het heel gemakkelijk om de oude accu volledig te vervangen voor een nieuwe accu. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit juist niet te doen. Ten eerste is dit bij oude modellen accu´s helemaal niet meer mogelijk. Een andere accu van hetzelfde type is soms nauwelijks tot niet meer verkrijgbaar. Ook is het laten reviseren van jouw fietsaccu veel beter voor het milieu. Je hergebruikt jouw accu en daarom is een elektrische fiets accu reviseren een duurzame oplossing. Daarnaast is er eventueel nog een extra voordeel: je accu kan na de revisie een veel hoger vermogen hebben en dus beter zijn dan ooit.

ACCUREVISIE IS GOEDKOPER DAN EEN NIEUWE ACCU

GROTERE CAPACITEIT & LANGERE LEVENSDUUR

OOK OUDE ACCUMODELLEN REVISEERBAAR

DUURZAME & BEWUSTE KEUZE

Is jouw fietsaccu er klaar voor?

Het reviseren van de accu van een elektrische fiets door Mr. Accu

Waar kun je terecht voor het reviseren van de accu van jouw elektrische fiets? Mr. Accu is hierin gespecialiseerd en dit betreft vele soorten accu´s. Ook jouw accu kunnen wij reviseren en je hoeft hier zelf niets voor te doen. Enkel je accu naar ons verzenden en het juiste revisiepakket kiezen is voldoende. Of langsbrengen bij het revisiecentrum in Ede. Binnen twee weken krijg jij jouw nieuwe accu in de oude vertrouwde behuizing retour en kun je weer jarenlang genieten van je elektrische fiets.

STAP 1 
BESTEL ONLINE
Icon online bestelling.png
STAP 2
VUL DE JUISTE GEGEVENS IN
STAP 3
WIJ GAAN VOOR JE AAN DE SLAG
STAP 4
DE GEREVISEERDE ACCU IS ONDERWEG
Icon bestelling aanmelden.jpg
Icon monteur mr accu.jpg
Icon bestelling retour.jpg
bottom of page